Visor queen parvekeverho

Kesän Suosikki

Visor Queen Parvekeverhot on suunniteltu erityisesti lasitetuille parvekkeille, joiden avulla on helppo säädellä parvekkeelle pääsevän valon, lämmön ja katseiden määrää.

Lasitettu parveke on arjen ja juhlan tyyssija.

Esteettisellä Queen parvekeverholla luot parvekkeelle ympäristön, missä mieli lepää ja kasvit kukoistavat.

Tämän kesänSUOSIKKI ON

QUEEN PARVEkeverho

Pyydä tarjous. Mittaa omat parvekekaihtimet ja säästä kiinnittämällä itse. Käymme yhdessä läpi parvekekiinnityksen vaiheet.

Queen parvekeverhojen etukansi

Suomalainen innovaatio

Parvekeverho on kehitetty kestämään paahtavaa hellettä ja kylmiä talvia. Queen -vekkikaihdin on suomalainen innovaatio, ja valmistamme sen sinulle omilla mitoillasi ja valitsemallasi materiaalilla. 

Queen parvekeverhot takakansi

Kahteen suuntaan säätyväT kaihtimet

Kaksisuuntaisen käyttömekanismin avulla voit säätää kaihtimia sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Molempiin suuntiin toimiva säätömekanismi on portaaton, minkä ansiosta voit jättää kaihtimen juuri sille kohdalle kuin haluat — vaikka lasin keskiosaan.

Sol-kaihtimen

tyytyväiset asiakkaat

Arvioitu tuote: Queen vekkiverho “Hei Parvekekaihtimet tulivatkin tosi nopeasti. Asennettu paikoilleen ja asennus oli tosiaan helppoa, väri on hyvä ja olemme niihin oikein tyytyväisiä! Kiitos! Aurinkoista kesää!"

Paula T

JÄRVENPÄÄ

Arvioitu tuote: Queen vekkiverho "Oikein hyvät verhot, suosittelen kyllä muillekin. Hyvännäköiset ulospäinkin."

Tuula

KANGASALA

Arvioitu tuote: Queen vekkiverho "Tyylikkäät ja siistit vekkiverhot. Varjostaa mukavasti todella kuumaksi käyvää parveketta auringonpaisteella. Suosittelen kyllä muillekin."

Ilkka N

Leppäviita, Espoo

Arvioitu tuote: Queen vekkiverho "Suosittelen kyllä, kaikki hoitui hyvin tilauksesta toimitukseen. Tuote vaikuttaa hyvältä ja laadukkaalta. Hinta ja laatusuhde taitaa olla kohdallaan"

Ari

Valkeakoski

Arvioitu tuote: Queen vekkiverho "Olemme oikein tyytyväisiä verhoihin parvekkeella. Auttaa selvästi kuumuuteen. Palvelu oli oikein sujuvaa. Kuusi tähteä annamme. Kiitokset!"

Eero ja Taina

Ylöjärvi

Tämän kesänSUOSIKKI ON

QUEEN PARVEkeverho

Pyydä tarjous. Mittaa omat parvekekaihtimet ja säästä kiinnittämällä itse. Käymme yhdessä läpi parvekekiinnityksen vaiheet.

Helppo asentaa ja puhdistaa 

Queen parvekeverhon asentaminen on helppoa. Asentamiseen et tarvitse edes työkaluja sekä voit tarvittaessa pestä vekkiverhot. Vekit kiinnitetään lasiin sekä ylä- että alareunasta, joten ne eivät kolise tuulessakaan ja voit avata ja sulkea parvekelaseja normaalisti.
Materiaalit parvekeverhoihin.
Pestävää materiaalia
Parvekeverhon lasiin kiinnitettävä kaihdin

SUunnittele omat verhot

Pyydä tarjous. Mittaa omat parvekekaihtimet ja säästä kiinnittämällä itse. Käymme yhdessä läpi parvekekiinnityksen vaiheet.

Lasitettu parveke

SOL-KAIHDIN Oy

Auringon asialla

Muovitie 3, 33470 Ylöjärvi

Tietosuojaseloste

Evästeet

Tervetuloa verkkokauppaan

Ilmainen toimitus yli 200€

03-376121239

www.sol-kaihdin.fi